Quote:
Originally Posted by Zounok
11 3644 Remedy szövetsége 2.711.228 249 0 I
Szép volt Zoli  a hónap citrom-díja meg van, nem fájhatott sokba, csak kb. 25 mrd-ba  )) bár...akinek van elég... 
|
Nem tudom ezt kinek irtad, de ha mar az en nevem masoltad be:
1. Tudtommal nem Zoli a nevem. Bar van egy Zoli a klanban, de szerintem nem Ra gondoltal.
2. A penzzel sok gondunk nincs szerencsere, csak mint a pelda kivaloan mutatja, ellenfeleink nincsenek, illetve amikor epp lennenek, akkor batran elmenekulnek, es utana rogton jonnek rinyalni es karorvendeni a forumra.
Amugy uj taktikat tanultam. Tulteszel meg a Synkel-fele "amint rank allnak, kidobom a fel klant" taktikan is. Te mar akkor kidobod a tagot a klanodbol, amikor meg Rad sem alltak. Csak gratulalni tudok hozza.
Persze sokkal bolcsebb lenne, ha ezek utan inkabb meghuznad magad, es szegyellned magad a sarokban, ahelyett hogy idejossz dumalni egy olyan dolog miatt, ami miatt inkabb szegyenkezni kellene.
Ez van, semmi rossz nem tortent. De legalabb ne legyel buszke arra, hogy meg sem probaltal harcolni.
Igazabol nem is tudom, Neked milyen dijat ajanlhatnek fel.
Talan a "Megfutamodok, meg mielott a kozelembe kerulhetnenek, es meg buszke is vagyok ra, es rogton rinyalok is miatta" dijat megkaphatod.