Quote:
Originally Posted by Ati
1. Megoldható ez visszaélés nélkül is. A törlés egy sima szabizás, vagy szabizás jelzése lenne. A szabadság teljesen normál menete lépne életbe. Ha idő előtt visszalépsz, vagyis jelzed, hogy mégsem akarod törölni, akkor a törlési kérelem elmúlik, de a szabadság minimum 72 óráját ez esetben is ki kell várnod.
2. Ezzel az a bajom, hogy sokaknak fogalmuk sincs, hogy mi az e-mail címük.
Az újraindulást, folyamatos játékot stb. hozzákötöm a meglévő, valós, használatban lévő e-mail címhez, hiszen ez az a csatorna, ahol kommunikálni tudunk Veletek, ha bármi miatt ez szükséges. (Például elfelejtett jelszó megküldése.) De egy törlésnél ezt nem erőltetném.
|
1.
Így már világos, ez esetben tekintsd tárgytalannak amit írtam, azt hiszem félreértettem. Úgy gondoltam, hogy ha visszalép, azonnal használható az ország. De ha teljesen úgy működne, mint egy szabi, akkor nincs vele gond!
2.
Abból a szempontból, hogy törlődik az ország, mindegy lenne, hogy tudja-e az e-mail címét, avagy sem. 24 óra múlva törlődne! Az e-mailt csak azért képzeltem bele, ha esetleg valaki nem akarja megvárni a 24 (esetleg 72) órát, hanem AZONNAL akar törölni.
Szituációk, ami miatt ez eszembe jutott:
Normál 5. szinten létrehozok egy országot, mondjuk a lassú csoportban. Kiderül, hogy unom, törölnék, és regelnék újat normálba, vagy gyorsba.
Normál 5. szinten létrehozok egy országot, mondjuk gyors csoportban.
Kiderül, hogy nem tudok annyit gépnél lenni, törölnék, hogy átmenjek normálba, vagy lassúba.
Normál 5. szinten rossz országot regelek, mert kezdő vagyok, és miután kitapasztaltam, hogy nem ér semmit az országom (élőhalott tolvaj...), regelnék újat.
Normál 5. szinten úgy szétvernek, hogy nem látok más kiutat, mint az újraregisztrálást.
És még sorolhatnám....
Engem pl idegesítene, ha 3 napot kötelező lenne várnom egy újraregisztrálás miatt (mert ugye normál 5. szinten csak 1 országom lehet).
Ezért építenék bele egy modult, hogy ha tutira átgondoltam, hogy törlöm magam, akkor törölhessek azonnal. Ha pedig nem kattintok linkre, akkor lenne 24 (vagy 72) órám arra, hogy meggondoljam magam.