Quote:
Originally Posted by Ati
Ha ezek a klánok állandóan 2 körre vannak egymástól, akkor nem kell a 10mp alatt visszatámadnod, van rá minimum egy teljes köröd, az 59 perc.
|
Hogy gondolod, hogy van rá 59 perc, mikor már rég 10 körre van???
Na a részemről még egyszer átmegyek rajta, utána asszem én végeztem...
Nézzük most mi van:
Messze van 2 klán...váltáskor odakerül egymás mellé...hopp, van 59 perced, hogy felkészülj vagy így, vagy úgy...Abszolult nem tudod, hogy mennyivel jön a másik, nem tudod mennyivel kell neked menned, mivel csak a váltás után van lehetőséged távolt nézni,mikor már késő...a tekizés kivétele miatt korrigálni sem tudsz már...mindez igaz a támadóra és a védőre is ! Magyarul egy nagy lutri az egész, ez nem taktika. Ha a 10 mp. lenne bevezetve, akkor annyiban módosulna, hogy 2 körre szembe tudnál menni, de ekkor már nem tudnád a klánpontot megváltoztatni, hogy esetleg taktikázva, bontva alá kerülj a másiknak ! Pedig ez a lehetőséged egyéniben is meg van....ráadásul mivel elméletileg mindketten alulról ütik be egymást ( ha sikerül jól számolni), így az előbb beütő klán sokkal több területet foglalna, mivel közelebb van az áldozathoz, míg a második ütés már nagyon messziről menne be ! Mindez akkor lehetséges, ha nem késed le azt a 10 mp.-et.
Akkor nézzük az általam is javasolt Arwyl-féle módosítást:
Alapnak vennénk, hogy csak 3kör/1x lehetne frissíteni! Tehát eleve ki lenne zárva, hogy valaki odabont,frissít,támad,elképez,bont,frissít...minde zt egy körön belül, így esélye sem lenne a védekezőnek. Tehát ezt kizártuk. A másik alap lenne, hogy csak és kizárólag a sajátot pontot frissítené a többi klánéhoz viszonyítva, tehát a JKSZ is kizárva.
Így tehát akár távolról ugrik oda egy klán hozzád, akár eleve 2 körre volt tőled, akkor is marad esélyed arra, hogy szembemenj 2 körre! És mindez az esélyed nem 10 mp. lenne.
Mint említettem, ez sem tökéletes, de a mostaninál mindenképpen jobb! És hogy Wandnak is legyen valami kedvezmény:
mi lenne, ha frissítés után csak 1 klánsereget lehetne szembeküldeni, nem többet! ?De csak ha frissít valaki...