Quote:
Originally Posted by Ati
NEM MARAD KI a 3-as és a 4-es pont, egy profi támadásnál semmi esélyed nem volt eddig sem szembemenni!
|
Atis, én biza még nem láttam ilyen profi támadást, még Wandéktól sem (ezért is tudták beverni őket Monróék a 2 másodpercet kihasználva) és nem azért mert nem tudnak játszani, hanem azért, mert az utolsó 2 másodpercben indított támadásnál sokkal nagyobb volt az esély, hogy elrontod és ezzel a klánodat halálra ítéled, mint annak, hogy abban a 2 másodpercben az ellenfél tud bármit is csinálni...
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint említettem, nyugodtan lehet közvelten körváltás után is támadni, hogy a védekező félnek legyen bőven ideje észrevenni és visszatámadni, de talán nem erről kellene, hogy szóljon ez a topic!
|
Erről Atis azért szól a topic, mert pontosan TE javaslatod csinálja ezt meg, hisz gyakorlatilag KÖZVETLENÜL a körváltás után lenne 10 másodperced kitámadni, mert akkor lenne 2 körre a támadó klán még biztosra, ezzel majdnem egy teljes órát biztosítva a védőnek (aki eredetileg a támadó volt), hogy csináljon bármit is (és mivel neki lesz még 1 körváltása mielőtt a te seregeid beérnek, ezért ő tud is valamit csinálni kapkodás nélkül).... de ezt már egyszer leírtam ugyancsak nem értem miért ragaszkodsz még mindig hozzá, hisz nincs olyan épeszű ember, aki kimegy 2 teljes órára klánban, úgy, hogy ez nagyon jól látható a támadott részéről is, főleg a sűrűbb mezőnyben.