Thread: Forma-1
View Single Post
Old 03-29-2009, 11:17
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Bogár View Post
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs.

Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.
Szvsz azért mert nem sokan lennének hajlandóak arra hogy kizárólag csak másodhegedűsnek szerződtessék le egy csapathoz.

Viszont ezzel együtt Barrichello jól csinálta, sokkal jobb eredményeket ért el örök másodikként a Ferrarinál mint egy sor élversenyző gyengébb csapatokban.

Buttonékkal meg csak óvatosan, azért engem annyira nem győztek meg. Ok, megnyerte a versenyt, de ehhez kellett Kubica balesete is, de még előtte is végig ott volt Vettel a nyakában. Emlékszem amikor egyik szezonban a McLaren nagyon belekezdett, na ott Hakkinen és Coulthard is LEKÖRÖZTE a 3. helyen futó Ferrarikat, nem 4-5 másodperccel vezettek... és akkor is az lett hogy a szezon második felére feljavultak a Ferrarik és ugyen már nem nyertek VB-t, de szorossá tették a versenyeket.
Reply With Quote