Thread: Forma-1
View Single Post
Old 03-29-2009, 10:31
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Bogár View Post
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs.

Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.

Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál.
Barichello sosem volt jó versenyző, a rajtnál is láthattuk hogy állva hagyta mindenki, esélye s lett volna a dobogóra, csak a körülmények felhozták. A ferrari szerintem legkésőbb az 5.-6. futamra magához fog térni, de addigra lehet már késő lesz, valamit kifognak találni az tuti, és a meclaren is felfog jönni.

Másik dolog ami érdekes lesz most ez a 8 motor per éves szabály. Magyarán 8 motort lehet elhasználni, de mi van akkor ha a 14-15. versenyre a fél mezőnynek elfogy a 8 motorja? Tehetnek-e be 9.-10.-et vagy akkor vége a szezonjuknak, s az utolsó 2 futamra 10-12 kocsi gurul ki, vagy a tesztpiloták fognak versenyezni? Valahogy én úgy vettem ki hogy a csak 8 motorjuk lehet szóval aki megfőzi a 8 motorját akkor ő be is fejezi a versenyt... Tehát az elég vicces lenne hogy az utolsó versenyen a jelenlegi pilótákból fele a vakációját töltené s a teszt piloták versenyeznének :d
Reply With Quote