View Single Post
Old 05-22-2006, 16:09
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú
Igen, ez ugyanaz a helyzet, mint mikor egy mf-et öl egy szövi... csak itt konkrétan segíthet anyagival és hasonlókkal a klántárs, anélkül, hogy a karaván út során fellépő veszteségeket el kéne szenvedni.
Ezért érdemes egyébként minél nagyobb klánt összehozni és nem feltétlenül 1-2 fős klánban próbálkozni...
De köynörgöm, az mfbe 100%-os kárt tudok tenni, nem pedig 10% osat. Szerinted normális, hogy ő felgyújthat nálam napi 100 házat, úgy hogy én nem tudom őt bántani komolyan? Igenis kötözködni akarsz. Ennek semmi köze a lentebbi csoportokhoz. Az nem megoldás, hogy meneküljek el. Nem máson akarok 200 hekit ütni, hanem rajta, de rajta nem tudok, mert sokkal kisebb klánba van mint én. Ettől én rosszabb játékos vagyok? Megérdemlem, hogy sokkal kevesebbet tudjak ártani neki sereggel, mint ő nekem tolival meg varival? Nehogy azt hidd,hogy sírok, mert lerendeztük a srácot, de ez akor se normális. Amit Senki is emlitett, elmentem hozzá mészárolni, és 0 civil, 0 toli, 0 vari hullott. Ennek mi értelme?