View Single Post
Old 05-22-2006, 14:06
Cuyu Cuyu is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Angry

csunyabogár->van egy hírem. HADIS VAGYOK

és a mészárlásos dologra már rájöttem, és sikerrel is alkalmazom... (tudod,hogy hol lehet megnézni...) mivel elmegyek mindsig támadni, ezért 20 körönként nagyjából 20-30 lovassal lesz csak több emberem... szóval szegény szövijeim nem fognak mostanság felfele menni,ha máshogy nem,hát nélkülem,de akkor búcsút is itnünk egymásnak,nah mindegy. Vége az offnak..
Szóval... a piacos dologgal csak annyit, hogy a teki a 3-szorosára ugrott nálunk (ez nem baj annyira,engem nagyon nem érdekel EGYELŐRE!) a katonai piac kiürült,ami már nagyon is érdekel,mert a pénzemet SEMMI ÉRTELMES dolgora nem tudom elhasználni/felhasználni, a fajom miatt a tekit még oké,hogy kell vennem,met könnyen lecsórhatnak, de én katonát szeretnék venni,azt meg...ááá..... csak úgy lehet,hogy az egyik szövim kiteszi a katonát a piacra.... igaz,ilyen még nem volt, de hát szöviben kereskedni...

Az lenne a jó,ha a karavánnal lehetne küldeni katonát meg tekit úgy,hogy ÖRÖKRE ott maradjanak nálam.... én örülnék neki,de sok ember nem nagyon...

Nah,azért köszi a reagálást,mivel mást úgysem csinálhatok,hát megszokom a rendszert,ha tudom... habár nem fűllik a fogamra,hogy üres a katonai piac....