Quote:
Originally Posted by Paliking
pedig elf, elhiheted 
|
Úgy értette, óriásnak _kellene_ lennie hogy csodát láss. ;p
Quote:
Originally Posted by szoviet t56
ez nem is rossz de én 22% barakk helyett 20%-ra csökkenteném és a templomot 8%-ra
lehet még 5 bankot is lebontanék és templomot húznék fel abból is
10% templom elég?? (álltalánosítva kérdem)
|
Ha orit építek, a funkció kiválsztása után, ami a fajt meghatározza (vagy behatárolja), a faji varit nézem, hogy azt miként lehet kihasználni. Itt a fantomsereg miatt sztm teljesen fölösleges annál több templomot építeni ami ezt a mágiát meg a védelmet felrakja. 6% templommal lehet még tisztánlátásra is futja néha, ha az ember nem direkt rosszul állítja be.
Általánosságról beszélsz tehát a cseles mágus elfeket nem említem, meg a betonbunkereket akiknek mindegy hogy látják-e az íjait. És csak nézegessék ha akarják mert sokra nem mennek vele.
No mindegy. Végülis még nem láttam embert aki 1A-ba jőve nem körmeszakadtáig ragaszkodott volna a templomokhoz. De ha vki termelgetni akar és sokat varázsolni inkább legyen pl óriással. Feltételezem a termelés végén újrázás lesz.
Barakkból azért írtam 2%-kal többet mint toronyból, mert gondoltam hogy katonákat fogsz képezni, akiket időnként eladsz. Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely.