Thread: Jáj! :S
View Single Post
Old 03-16-2009, 12:07
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Tsyl View Post
[IMG]Kép az előző post-ban/IMG]

Bevallom hősiesen én is csak találgatni tudok. Az ismétlődés egész pontosan 11.05 másodperc. 50% alá lassítva olyan hangzása van, mint a mikrofon zajnak. Legalábbis nekem ez jött be róla legelőször. Esetleg a hangkártya vezérlőfelületén meglehetne lesni, hogy nem-e ott van valami feleslegesen bekapcsolva és az okozza a gerjedést, vagy ha opcióban adott, a 3D hangzást lekapcsolni a teszt erejéig...
Amúgy érdekessége még ennek a zörejnek, hogy visszafelé lejátszva is szinte ugyan az a hangzása.
Nem írtad el? Egészen biztos, hogy 12 másodperces a nagyságrend. (Az is lehet, hogy csak a köztes időt mérted, magát a zajt nem, pedig egy periódusba az is beletartozik.)
Mondjuk a mikrofon zaj jó ötlet, legközelebb ha lesz ilyen, kihúzom a mikorofont, aztán hátha Bár attól is lehet, hogy mikrofonnal vettem föl
Az a legérdekesebb, hogy semmi szokatlant nem csináltam a géppel, mikor előjött - mi több, először akkor hallottam, miután fél órára magára hagytam a gépet és visszajöttem.

Esetleg ha valaki megmondaná, hogy melyik programmal vehetem föl a számítógép által kiadott hangokat (nem a hangfalon keresztül mikrofonnal), annak örülnék, és így egy tisztább felvételt is tudnék készíteni.

Last edited by Andrew; 03-16-2009 at 12:10..
Reply With Quote