View Single Post
Old 03-15-2009, 22:43
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Régen mikor játszottam, annyival volt több a HV mint most, hogy volt egy normális fórum, ahol jókat lehetett beszélgetni és minden 5. körben kiirta kinél a zászló. Szerintem ez nem nagy kunszt ismét megcsinálni.

Ami a motívációt illeti, én csak azért játszottam, hogy mikor még meg voltak a normál fórumok, mindenki láthatta a zászlómat vagy a napocskámat ha oda írtam, és mindenki gratulált. Mikor a pontokat nézték a környező orik mind irigykedett hogy ott volt a napocskám, zászlóm, és kitűnő kék háttere volt a nevemnek. Nekem ez épp elég motiváció volt.

Ha nem is lehet szinesíteni tovább a pontlistát, szerintem nem nagy dolog lenne egy Kék HV felirat a pontlistán az ori neve előtt, mint pl az anarchista csoportokban a fejvadász vagy áldozat vagy mittomén milyen kitűnések vannak még ott. Ha ott van, akkor lehet a normálisban is ilyen..és a (HV) Orinév és utánna pl egy zászló mint régen vagy egy napocska, igazán nem nagy kunszt lenne, és 100% hogy már ez feldobná a hv-t.

De ugyse lesz bevezetve, szal szerintem meg is lehet szüntetni a hv-kat, mert értelmetlen hülyeségek...

Ált én is belépek azt hülyülök kicsit azt ennyi...értelme nulla, mert ugyse látja senki mit "bénázok" ott, valóban max a saját vállamat verhetem utánna, hogy ujj de király voltam...:S
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Sponsored Links