View Single Post
Old 03-14-2009, 21:24
Purode Purode is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Na..., kicsit dobjuk fel újra a témát

Jó lenne valamit találni, amitől izgalmasabb lesz, illetve lesz motiváció a hétvégi játékokban.

A VIP kör szerintem azért nem nyerő ötlet (előző hsz-ek valamelyikében merült fel), mert nincs nevezési díj..., illetve, ha 5-en játszanak, akkor is megkapná az adott számú VIP kört, anélkül, hogy bármit is kockáztatna (a saját VIP köreiből)
+ nyilván nem lenne egy jó megoldás, hogy csak azért, hogy játszanak az emberek VIP köröket adni nekik, "ingyen"

Szerintem mindenképp a jelzás lenne jó ötlet, mármint a normál játékon belüli. Hisz így lenne motiváció arra, hogy nyerjenek és mindenki tudná, hogy ki nyert.

A pontlistát, ugye nem szeretnétek tovább szinezni, ezzel egyet is értek (még jó, hogy a szabadságon lévőket ki lehet venni, mert különben falnak mennék ) viszont egy olyan jelzés szerintem megoldás lehet, amivel a pontlista nem lesz "színesebb".

Én arra gondoltam -szerintem ezt nem is lenne nagy munka megvalósítani, illetve nagyon kevés munkával járna-, hogy nem színezéssel kellene kiemelni a nyertest, hanem "csak úgy", mint a többszemes orikat.
A neve mellé zárójelben kapna egy kék, félkövér (HV), mint hétvégi játék. Ezt mindenki látná és szerintem ez elég motiváció lenne ahhoz, hogy többen játszanak hétvégéken, mert jelenleg nem játszanak túl sokan.
Ezt lehetne esetleg kicsit színezni, mint (HV1), (HV2), (HV3), mint 1., 2. és 3. helyezett, de ez szerintem nem annyira fontos.

Ezzel nem lenne színesebb a pontlista, mégis lenne motiváció, mégis lenne miért csinálni. Ezzel lehet újra nőna a hv hátékosok száma, ami melleslegf izgalmasabbá tenné a játékot, amitől még többenkapnának hozzá kedvet... és nem folytatom
Reply With Quote