Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 03-10-2009, 17:32
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nálad mi számít lejárató szövegnek? Sajnos ez a szomorú valóság, akármit próbálnak is elhitetni veled. Amikor valaki nem hajlandó megmondani, hogy ő ki, vagy azt állítja, hogy KisPistike, miközben igazából NagyJózsika, az egy dolog. Amikor viszont valaki szándékosan azt hazudja magáról, hogy én vagyok, az már azt hiszem egészen más kategória. Bocs, ha erősnek tartod, hogy ezt nem tűröm. Gondolom kifejezetten örülnél neki, ha a nevedben tennének emberek különböző kijelentéseket, amikről fogalmad sincs, max mennek majd számonkérni rajtad.

Ui: és még vagyok olyan bolond is, hogy hajlandó vagyok betudni az egészet egy átmeneti fellángolásnak, amit el lehet intézni egy "bocs"-csal. Bár ahogy elnézem, erre aztán várhatok...
Tsobi üzeni:
Ati,megmondom őszintén nem tudom mire gondolsz,hisz soha nem adtam ki magam Neked,főleg nem más előtt. Az,hogy néha a tükör előtt a kisgyerek nem Superman-nek,hanem Ati-nak képzeli magát,szerintem mindenki magánügye
Két dolgot tudok elképzelni,amiért ezeket a tetteket ragasztod rám: -az egyik,hogy nagyon összekeversz valakivel,
-a másik egy bizonyos regisztráció miatt. A zöldeddel kapcsolatban ment mail,de idő kellett,míg rájöttem,hogy Neked miért nem lehet belsőn üzenetet küldeni

Adjon az Isten! - Szebb Jövőt!
Tsobi voltam
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post: