Gera Zoltán és Halmosi Péter találkozása ugyan elmaradt az angol Premier League legutóbbi fordulójában, de a két magyar játékos így is összefutott a melegítéskor. Gera nem boldog csapata hajrában elszenvedett veresége és mellőzése miatt, de mint legfrisebb blogbejegyzésében írja, türelmesen kivárja a sorát. A magyar válogatott kapitánya az itthoni eseményekről is szót ejt és reméli, hogy egykori csapatai a nyártól már az NB I-ben szerepelhetnek.
"Hát Halmosi Cucuval jót melegítettünk hétközben a Fulham-Hull City meccsen. Úgy alakult, hogy se ő, se én nem kaptunk lehetőséget. Sajnos ők jártak jobban, mert a hajrában rúgott góllal megnyerték a meccset. Kellemetlen számunkra a vereség, hiszen stabilizálhattuk volna a helyünket a tabella első felében, de így továbbra is számolgathatunk. A kispadról nehéz bármit is mondani, de szerintem nem játszunk talán elég bátran, több kockázatot vállalva ezek a meccsek nyerhetőek lennének. Most hétvégén jön az FA Kupa a Manchester United ellen. Na, ez tipikusan olyan meccs lesz, ahol bátran van értelme csak játszani, mert bátortalanul már kipróbáltuk magunkat a bajnoki, és bele is futottunk egy sima vereségbe.
Szeretnék pályára lépni, és abban is bízom, hogy mielőbb folyamatos játéklehetőséget kapok majd, mert szerintem bizonyítani tudom, hogy helyem van ebben a csapatban. Nem vagyok türelmetlen, voltam már ilyen helyzetben a WBA-nál is, és akkor is sikerült megoldást találnom arra, hogy megmutassam, hol a helyem. A válogatott közelgő vb-selejtezői miatt szorít az idő, de nem aggódom, szerintem játékhoz jutok az elkövetkező hetekben.
Természetesen figyelemmel kísérem az otthoni eseményeket is. Látom, hogy a bajnoki rajt nem indult valami simán az időjárás, meg a pályaviszonyok miatt, de remélem most hétvégén már nem lesz gond. Számomra úgyis ez a hétvége a lényeges, hiszen most indul az NB II, és mindkét csapatom most kezdi majd el. Azt várom a tavasztól, hogy mindkét csapatom, azaz a Fradi, és a Pamacs is feljut majd. A Pécset ma is Pamacsnak hívom, hiszen annak idején gyerekként úgy szurkoltunk, hogy „Hajrá Pamacs!” Remélem simán megoldja mindkét brigád a kötelező feladatot, és a Zöld Sasok, meg a Pécsi Sasok is szárnyalnak tavasszal, és akkor nyártól a helyükön lesznek, az NB I-ben -
írja Gera legfrissebb blogbejegyzésében.
www.pepsifoci.hu