Thread: 1/A elf
View Single Post
Old 03-07-2009, 11:19
szoviet t56 szoviet t56 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Sziasztok!!
Kiváncsi lennék mi a vélemyényetek az én éplistámról a 2/B szinten mert én is az A-ba akarok menni lassacskán.
Mivel úgy hallottam hogy tolinak nincs értelme át állnék én is a termelőre.

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Várom a véleményeket (tudom hogy sok tolim és kevés az íjjam de mennyire jó így az orim)

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
pedig elolvastam

Amikor beszóltak,akkor ez nem volt kivesézve.
Leszólták és kész.Kár ragozni,hogy jó helyen vagyunk meg összetartunk.
Az összetartást szerintem nem is kell említeni,mert egy normális klán legyen az akármilyen fedezgetős,ütlegelős ,ha nincs összetartás lehet profi az éplist meg a játékosok is.Összetartás nélkül nem ér semmit.

Ez a lényeg,szerintem!
És itt tehetnénk egy pontot. .
Szóval ,ha még a mostani trágya,kotyvalék éplistnél is rosszabb lenne,akkor se lenne szétkapva még ,ha a nagyok azt is gondolták

Annyit elárulok neked,hogy aki fedezgetős életmódot választ A-ban és elfezik az nem nagyon fog kétnapi masszív gyújtogatást bevállalni és rengetésre se fogja pazarolni a drága rúnát
Ha jön valaki és pattan,akkor talán kap szembe sereget,de a téma elején azt is felvázolták Pepának,hogy még szembe se tud menni annyi barakkal.(pedig mégis)

Azért annak örülök,hogy legalább te elfogadod,hogy nem életképtelen a mi elfes éplistünk.Köszi
Sziasztok!!
Kiváncsi lennék mi a vélemyényetek az én éplistámról a 2/B szinten mert én is az A-ba akarok menni lassacskán.

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Várom a véleményeket (tudom hogy sok tolim és kevés az íjjam de mennyire jó így az orim)

Sziasztok!!

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Last edited by Ati; 03-07-2009 at 21:01..
Reply With Quote
Sponsored Links