Quote:
Originally Posted by Bobesz bá
Persze hogy lezártátok, mert értelmeset nem szóltatok hozzá, csak csalóztatók!
Én sehol, senkiről nem mondtam hogy csaló volna!
Légyszíves mutasd már hol mondtam ilyet?
Te mondtad, hogy az csalás volt, és Te álltál ki mellettük!
Vádaskodtok, és demagógok vagytok, és ha nem tudtok mit hozzá szólni, akkor lezártátok a témát.
MAgyarázzátok meg miért, azt akkor igazatok lehet!
|
Igen mester, neked van igazad....
Természetesen csalóztál. ott van 2-3oldallal előrébb. A szót tényleg nem mondtad ki, ez igaz, és valószínűleg senki sem érezte azt belőle, hogy neked nem tetszik, hogy ki számodra milyen "módszerrel" szerzett földet magának...(meg sem említed, ha nem érdekel...) Menj már, mondasz valamit, gondolsz valamit, aztán meg letagadod? Szerinted ez normális?
És én kiálltam mellettük??? Oda is írtam, hogy nem az igazságalapját firtattam, csak nem értettem, hogy miért egy ANARCHBA (JKSZ váddal) ÁTRAKOTT játékosnak fáj ez a legjobban...
Jah, persze, te nem csaltál... Hagyj már békén a dumáddal, kérlek. Csak hajtogatod a magad hülyeségét, amikor már mindenki befejezte. ....persze, mert nem tudjuk megmagyarázni.... Mert nincs mit. Nem fogom bevallani, hogy infót adtam ki, hogy jksz-eztem, mert nem volt ilyen. Nem tudom, hogy mennyire érted meg, de most utoljára elmondom. A téma le van részemről zárva, veled többet nem vitatkozom, mert nem lehet. Csak hajtogatod ugyanazt. Simán idézhetted volna az előzőt is. Nem lett volna másabb a post.
További jó játékot! Sok sikert ott ahol játszol! Csináld úgy, hogy tetszik, menj a saját morális szabályaid szerint (te írtad).