Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 03-05-2009, 22:14
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Ezt most te se gondoltad komolyan... Hasonlítgatod a magyar A-t a Román A-hoz Nemtudom feltünt-e, de van némi létszámbeli különbség. A klánok számáról nem is beszélve....

Ha szted minden olyan happy, akkor miért van az, h eltűnt az összes ori A-ból? Vmi csak nem stimmel. Abban mindenki egyetért, h az SZK-s orik jöjjenek vissza, de ahhoz vminek változnia kell és mivel jelenleg ez "erő" veletek van, nektek kell lépni elsőnek.
Ennyi köre vagyok A-ban: 19.451 runde

Ennyi ideje küzdünk azért hogy mi legyünk az elsők és hogy felépítsünk egy megnyugtató előnyt és biztosítsuk hogy ne verjenek le minket.
Baromi sokat éjszakáztunk, baromi sokat termeltünk és baromi sokat figyeltünk. Nem egyszer ment el szinte a klán teljes tartaléka azért mert valaki elfelejtett VIP-elni vagy mert elaludt és a nyersi elment. (konkrétan nálam volt ilyen 3x )

Na azért mert ennyi ideje küzdöttünk azért hogy nagy területen legyünk, ezért fognak úgy kicserélődni majd az orik idővel hogy a max terület megmarad.
És az hogy mikor fognak az orik kicserélődni az a gazdijaikon múlik.

Hegéék és még néhányan szintén sokat játszottak és küzdöttek.

DE!

Kb 1 évvel ezelőtt ütöttem be egy orit 7 sereggel. 70K ponttal alattam volt, napokig gömböztem és éplistáztam hogy mi van vele de teljesen üres volt.
Beütöttem úgy 7 sereggel hogy bőségesen alábontottam és közben úgy alakítottam még ígyis az orim hogy ne tudjon visszafele beütni ha esetleg jönne.
És persze simán beütöttem 7 sereggel. És ez az ori SZK-ra ment.
És nagyon sok ilyen ori van.
Feljönnek és játszogatnak, de úgy igazán nem gondolnak bele hogy egy gnómnak pl nem bányával kell tele lennie...

Szóval lehet mondani hogy azért vannak ennyien a csoportban mert ütöttünk klánban. Így volt. Alkalmazkodtunk és biztosítottuk az előnyünket.

Sajnálom hogy ennek következtében mindenki úgy látja hogy értelmetlen az A-ban játszani, meg is értem őket mert el vannak kenődve. De mindenre van megoldás.

Idővel ez a helyzet is rendeződik ami most van. Vagy így vagy úgy de lesz valami megoldás

Ja és még valami. A kicserélődött TOP-os nagy orik nem fognak fedezgetni addíg amíg majd lehet ütni

Ha most valaki erre azt mondja hogy na persze, majd leütik a kicsiket akkor azt...

kattints rá és nem bánod meg
Na meg nagyon megköszönöm ha megteszed
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Robin For This Useful Post: