Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 03-04-2009, 21:53
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Kicsit álszenteskedésnek tűnik nekem a TOP klán hozzáállása. Komolyan ha nem tudnám miket csinál(tak)nak Romcsi A-ban már majdnem sajnálnám is őket...

Viszont abban egyetértek, h biztos unatkoznak "ott fent" mivel ezt a saját bőrünkön tapasztaljuk. Értelmetlen pár száz db-os tekilopás, gyújtogatás, sereggyilkolás stb. Bár kinek mi nyújt örömet.

(Eddig nem tartottam magam mazohistának, de már kezdek kételkedni.)

DE mindezek ellenére én is bíztatok mindenki, h jöjjön jáccccani, hátha mikor már célba érnétek megint letelik az a bizonyos fél-egy év és a TOP klán elérkezettnek látja az időt, h mindannyiunk közös érdekében megint megnövelje a max hekit. Apró mellékhatás, h ezt a te földed árán teszi, de ez csak mellékes dolog, a csoport érdekében cselekszenek és persze csak ezért, h még izgalmasabb legyen a játék és minél többen legyünk.

EZEK UTÁN ÖSSZEFOGLALVA:
"Ha valaki játszani akar az jöjjön vissza."
Köszi, de minket nem kell sajnálni sem Neked sem bárki másnak.
És igen, baromira unatkozunk.

A klánütések nyilván a saját érdekünkben történtek. Ez bizony egy olyan játék ahol vannak klánütések is. Ezek általában akkor történnek amikor tudjuk növelni a fedezési határt.
Ha ez valakinek nem tetszik akkor ne adjon rá alkalmat hogy meg tudjuk tenni!

Lehet akár 1000 ori is a csoportban anélkül hogy klánszinten elérnénk őket és mégis tudnak fordulni. Döbbenet. hogy lehetséges ez?

De igen, gyertek vissza játszani és mindenki hozzon magával még egy embert

kattints rá és nem bánod meg
Na meg nagyon megköszönöm ha megteszed
Reply With Quote