Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 03-04-2009, 21:17
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Robin View Post
Nagyjából 40 SZK-s ori van A-ban ami nem kevés. Nagyon sokan beleuntak és nagyon sokan azt mondták hogy nem látják értelmét mert a topklán leüti őket. Utoljára klánütés februárban volt, vagyis cirka 9 hónapja. És most is csak azért mert tudtuk növelni a fedezési határt. Ilyen legközelebb szerintem majd kb 1 év múlva lesz lehetséges.

Mi sem akarjuk hogy ellaposodjon a játék, de ha 40-en lennénk játékban akkor kétszer annyi orinak lenne meg a fordulási lehetősége mint a 20 fős csopi esetében.

Ha valaki játszani akar az jöjjön vissza.

Kicsit álszenteskedésnek tűnik nekem a TOP klán hozzáállása. Komolyan ha nem tudnám miket csinál(tak)nak Romcsi A-ban már majdnem sajnálnám is őket...

Viszont abban egyetértek, h biztos unatkoznak "ott fent" mivel ezt a saját bőrünkön tapasztaljuk. Értelmetlen pár száz db-os tekilopás, gyújtogatás, sereggyilkolás stb. Bár kinek mi nyújt örömet.

(Eddig nem tartottam magam mazohistának, de már kezdek kételkedni.)

DE mindezek ellenére én is bíztatok mindenki, h jöjjön jáccccani, hátha mikor már célba érnétek megint letelik az a bizonyos fél-egy év és a TOP klán elérkezettnek látja az időt, h mindannyiunk közös érdekében megint megnövelje a max hekit. Apró mellékhatás, h ezt a te földed árán teszi, de ez csak mellékes dolog, a csoport érdekében cselekszenek és persze csak ezért, h még izgalmasabb legyen a játék és minél többen legyünk.

EZEK UTÁN ÖSSZEFOGLALVA:
"Ha valaki játszani akar az jöjjön vissza."
The Following 3 Users Say Thank You to Hege For This Useful Post: