Thread: Póker
View Single Post
Old 03-04-2009, 12:30
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Sziasztok!

Hat azzal kezdem hogy jelenleg Budapesten vagyok (Erdelybol szarmazom) es altalaban 2 dolog miatt megyek haza es az egyik az h pokerezni tudjak a haverokal.
Nem vallom magam profinak es eletemben 2x jatszottam csak penzben eddig, mivel hogy a haveri korben nekunk igy is eleg volt. Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.

Azt is eszrevettem h mar nagyon regota nem irt senki ide, viszont szeretnem megkerdezni hogy:

- Ha van: helyszin, rendes poker asztal egyik helyszinel, ahol csak szerdan lehetne szo rola,masik helyszinnel nem poker asztal csak simma normal azstal + egy 250-es poker chip set (sajatom) rendes plastic kartyaval, akkor kerulne par szemely aki eljonne?
Az egyik helyszin az egy sport bar, nagyon okes hely es nem is draga szerintem, kajalni is lehet (nagyon jo a pizza), pia is van ami csak kell.
A masik az inkabb egy pub szeruseg ahol mindenfele italokat lehet rendelni, nincs kaja, picit dragabb, van rendes poker asztal, csak szerdan szabad.

A helyszin szerintem nem is annyira fontos, inkabb az a fontos h legyenek emberek mert azt majd edontjuk h hova megyunk (lehet talalunk job helyszint) Szerintem legalabb 6 szemely kellene, es h ne legyen teljesen penz nelkuli jatek 100 HUF-tol 1000 HUF-ig kozos megegyezes alapjan eldontjuk h menyivel kell beszallni.

Kerjetek elerhetoseget priviben ha szukseges.
Reply With Quote
Sponsored Links