Quote:
Originally Posted by laci
Azért novemberben még megesett (lásd a 721-es hsz-t ebben a témában), azóta persze már nem tudom, hogyan változott az országaitok mérete.
De amikor egyszercsak azt láttuk hogy összesen 18 ország van a játékban, (ebből 2 szabadságon), és reményünk nincs a top30%-ra (hacsak nem "kéredzkedünk be"), akkor rájöttünk hogy nincs sok értelme a dolognak. Egyáltalán nem volt szórakoztató a csoport, és azért egy játéknál ez alapvető elvárás, különben mire jó?l
De nem töröltem az országomat, csak spájzoltam, időnként belépek és megnézem, mi a helyzet, aztán ha csak egy fikarcnyi reményt látok, újra nyeregbe szállok (és ez még rímelt is itt a végén  ).
|
Itt lényegében az a baj, hogy kicsi a csopi, s jobban kiéleződik az, hogy A-ban 10 oriból csak 3nak megy a topja, magyarban is 10 oriból is csak 3 orinak megy a topja, csak ott nagyobb a csopi s valahogy megoldható hogy a topban leperegjen az a 336 kör. Ez a 22es csapdájába került a csoport, mert ahhoz hogy többen legyenek több toppos hely kéne, s ahhoz hogy több toppos hely legyen, többen kéne lenni, mert ameddig a top30 10.000 hektár fölött van addig egy olyan ori aki 2400 hekivel feljön B-ből, elég hamar elunja a játékot. Mivel a játékosoknak nincs kedve így visszajönni, esetleg valami engedményt kéne adni a játékosoknak, pl ameddig nem lenne 40-45 fős a csopi addig esetleg a legmagasabb ori hektárjához kéne viszonyítani a dolgokat, vagy egyből 15 toppos helyet biztosítani a csopiban.