Quote:
Originally Posted by vityu
Bobesz: Én nem állok ki azok mellett akinek a legfontosabb egy első hely, aki ezért csalni mer, nem állok ki azok mellett akiket a tehetetlenség vezérelve a másiktól infót kér, vagy annak infót küld.
Az pedig, hogy ha nem játékon belül vagyok, sem mentesít ez alól. Ma miközben ment A-ban a sereg a Látnok felé, dumáltam Batuval, és véletlenül sem kérdeztem meg, hogy mekkora sereg ment. Pedig aki A-ban aktív, és figyel, az tudja, hogy nekünk ez mennyire fontos infó lenne.
Eddig 2x kerestek meg úgy msn-en, hogy adjak ki infót másról, és annyit mondtam, hogy nem tudok.
És nekem többet jelent az, hogy a szabályok betartásával nem lehetek első, mint az, hogy csalok, és úgy kerülök be a "jók" közé. Inkább tudomásul veszem, hogy sosem leszek jó stratéga.
|
Szóval, mivel halovány lila dunsztod sincs mér raktak át, ne vádaskodjál!
Nem Arénás dolog miatt, köze se volt hozzá.
Ha nem tudod, ne írd le hogy szerinted mit csináltam ,mert ez hazugság, és nagyon nincs mit rajta szépíteni.
Arról meg lehet beszélni, hogy mi a különbség a hazudozás, és a csalás között

...
Nagy dolog amit elmondtál, meg szép is, majdnem könnyeim is kicsordultak :-)
Nekem nem az első hely a fontos, hanem a játék, ha lett volna időm rá, akkor megláthattad volna, nem pedig elhúzok 20K pont távolságba....
Én is ide tudom írni, hogy volt olyan ember aki haver az Arénába, és tudott volna gömböket küldeni, mivel a 10 ezres pont különbség miatt senkit se tudtam gömbözni, miközben ő még Füliról is mindent tudott

Meg tudom mutatni az akkori MSN-logot, de ez ugyebár nem bizonyít semmit. Sőt én mondtam neki, hogy álljon be a szövisek közé 4ediknek, mert akkor lett volna kis izgalom.
De ez nem jelent semmit, mert csak egy nagyon szép nyálas duma.
...
Ati majd reagálok a Te írásodra is, de most mindenre nincs időm