Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 02-25-2009, 22:24
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nem értek veled egyet! Ha ilyen történik is ember maradok, természetesen nem tudnám én sem nézni, hogy tovább éljen az állat. DE, nem viszem ki az erdőbe, és ott akasztom fel, meg megkínzom, majd otthagyom, mert nem vagyok beteg, degenerált ember. Ha a teáltalad felvázolt eset lett volna, akkor az otthon lezajlik, nem az erdőben, ahol ugye kicsi az esély, hogy valaki meglássa, hanem még ott, és akkor az udvaron/kertben.

De szerintem te is érzed, hogy nem az volt az indíték...
Nem kívánom,hogy ilyen történjen. És én nem bocsájtkoznék olyan elhamarkodott jóslatokba sem,mint az,hogy mit tennék ekkor és ekkor,ha ilyen és ilyen tragédia történne velem,családommal. Ember vagyok és józan gondolkodású,de nem tudnám őszintén azt mondani,hogy az is tudnék maradni.

Az indítékkal kapcsolatban .. teljesen mindegy,hogy mi volt. Lehetett volna épp az is,amit én vázoltam fel..a szomorú az,hogy az emberek nagyon nagy többségének az eszébe sem jut,hogy a kutya nem egy beteg ember kegyetlen játékának az áldozata,hanem egy elkeseredett,bosszúszomjas és tehetetlenségben vergődő emberé.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote