Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem az öt emberből legalább 3 azt fogja mondani, hogy köszönöm szépen elég volt, itt a vége. Több mint 5 év folyamatos játék kell hozzá. Én már rég meguntam volna...  Ha közelít valaki ehhez a végcélhoz, és akkor azt modnják neki, hogy na akkor még 5 év... azt hiszem, hogy a dühöngő topic is kevés lenne... 
|
Játék kezdése: 2000-05-25 17:50:52
már régen elég volt magából a játékból.. nem vágyok benne új dolgokra amit szeretek a szövetségeseimen kívül- akik közül 2 vel az eleje óta egy szöviben vagyunk- az az, hogy szeretem olvasni Ati hozzá szólásait.. nagyon tetszik, ahogy néha oltogat itt

és ahogy burkoltan kritizál..

ennél jobban csak a tiltás indoklásokat szeretem..

ezen kívül amíg ilyen irányú fejlesztés nem lesz azt hiszem marad majd az A-ban a minél nagyobb pontszám elérése, egyébként kiváncsi leszek Ati mit talál még ki.. régebben arra lett volna igényem, hogy kis ablakokon megtekinthető csata animációk legyenek.. vagy varázslásnál vagy tolizásnál..ilyen kis ablakos beugró animáciok.. szerintem jopofa lett volna.. bár meg kell vallani az egyik dolog ami miatt hosszu tavon ez a jatek nyujtotta nekem a legtobbet az az egyszerusege.. hogy csak szamok vannak es azok harcolnak egymas ellen nincs folosleges grafikai elem..

bevallom 9 év alatt védőt és támadot sose hasznaltam régen fölöslegesnek is éreztem most azt gondolom vannak kihivasok.. pl hullakent csak tamadoval vegigmenni egy csopin

D
na de elég is mára