Quote:
Originally Posted by Inczi
Üres 3 Ház 214 Barakk 410 Kovácsműhely 25 Tanya 139 Könyvtár 20 Raktár 8 Fatelep 0 Kőbánya 0 Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 Drágakőbánya 0 Őrtorony 103 Kocsma 141 Templom 100 9% Kórház 0 Piac 0 Bank 0
Kb. igy nezek ki jelenleg, ezen viszont meg alakitani kell, ugyanis a seregem tul nagy ( igy nem tudnak beutni  ) ) azonban tolik eleg kevesen vannak. Jelzem hogy ez egy orias hadi-varibol volt atalakitva
|
Ez 1155 heki..., ami azt jelenti, hogy:
ház 19%
barakk 35%
kovács 2% => minek is?
tanya 12%
könyvtár 1% => minek is?

raktár 1%
torony 9%
kocsma 12%
templom 9%
Százalékosan nem tűnik nagynak sem a könyvtár sem, a kovács, de ezen a hekin ez már 25+20 olyan épületet jelent, ami teljesen felesleges :P
Én ezt így alakítanám át békediőre ha támadni is szeretnél és nem csak védekezni:
ház 19%
barakk 35%
raktár 9%
kocsma 31%
templom 6%
Ja és emellé az éplista mellé forogna kint a piacon 3x egy teljes (15%-nyi) íj csapat :P, ezért... =>
Így alakítanám át, ha lenne egy kis gigszer:
ház 19%
barakk 25%
torony 15%
raktár 9%
kocsma 20%
templom 11%
Én nem szeretnék támadni az ilyen orimmal, csak védekezni, ezért az így nézne ki (békeidőben) :P
ház 19%
barakk 13%
torony 13%
raktár 9%
kocsma 40%
templom 6%
Amikor pedig egy komolyabb csatára készülünk, akkor átalakítanám ezt is, haosnló módon, mint az előzőt :P
Kicsit másak az éplisták, mert ez épp tf éplista. Viszont szerintem így működőképesebb :P (más tapasztalatok jöhetnek

)