Gellei Imre (Paks): - Háromhónapos pihenő után minden meccs háromesélyes. A csapatok készülnek, és hatalmas várakozások vannak itt is, ott is. Én azt hiszem, hogy a kitűnő erőkből álló Kecskemét az első időszakban helyzeteket tudott teremteni, és Csernyánszkinak köszönhetjük, hogy nem kapunk gólokat. Utána pedig pillanatok alatt mi húzhattunk volna el két góllal, óriási helyzeteket teremtettünk, amelyeket aztán mégis kihagytunk. Itt is látszott, hogy a feszültség és az izgalom hatalmas volt a játékosokban mindkét oldalon. Aztán ilyen a futball, mi szereztünk vezetést, mégis néhány perccel később egy rövidzárlatot követően hátrányos helyzetbe kerültünk. Át kellett többször szerveznem a csapatot a második félidőben, hiszen érthetően létszámhátrányban kontrára spekulált az ellenfél. Több tüzet vártam ebben az időszakban a csapatomtól. Nagyon sokszor akkor is keresztbe játszottunk, amikor átlövésekkel vagy kényszerítőkkel bemehettünk volna a kapu előterébe. Itt is és ott is van csalódás az eredményt illetően, de én is azt gondolom, az összkép alapján igazságos eredmény született.
Tomiszlav Szivics (Kecskemét): - Tényleg jó meccs volt, a nézők élvezhették, mert volt három gól, tizenegyes és még kiállítás is. Az első félidőben nekünk volt 3-4 ziccerünk, de a kiállítás megváltoztatta a játék képét. A második játékrészben csak védekeztünk, annyit amennyit csak tudtunk. 45 percig tíz emberrel nagyon nehéz volt futballozni. Sajnálom, hogy a meccs végén gólt kaptunk, de összeségében úgy érzem, reális eredmény született.Gratulálok a Paksnak, amely jó csapat, rutinos játékosokkal. A két elhullajtott pontot azonban tényleg nagyon sajnálom.
|