Thread: Elf hadi-toli
View Single Post
Old 02-19-2009, 23:14
Purode Purode is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Hm..., sokat gondolkodtam egy sikeres ép.listán, de minél többet gondolkozom rajta egyre inkább megvilágosodom, hogy ez egy olyan ország, amit mindig a helyzetnek megfelelően, folyamatosan alakítani kell.

(ja igen..., nem mazoista vagyok..., fellépésnél a felesemből egy ilyet szeretnék "varázsolni", ezért érdekel a téma)

Kezdőknek semmiképp sem ajánlanék egy ilyen orit. Szerintem sok idő és még tobb tartalék kell ahhoz, hogy egy ilyen orit sikerre lehessen vinni. (és persze fantomsereg ON!!!)
Ja... és a tartalékokat nagyon jól kell felosztani :P

Szal..., akárhogy gondolkozom nem tudok összerakni egy éplistát, mert nincs jó éplista ide, még kiindulásnak sem..., szerintem (legalábbis, ha belekezdek ebbe az oriba, akkor én) helyzetektől függően, gondolok itt háború, nyugis idők..., stb., mindig lecserélném a seregemet a lehető leggyorsabban és persze ezzel együtt azonnali ép.lista csere is történne.

Szóval érdekes..., így ennyit agyalva ezen, szerintem az egyik legszínesebben (és hozzá illően legnehezebben) megjátszható országot lehet ezzel összehozni, de ha valaki jól csinálja és van rá ideje... , akkor nehéz megfogni... és mindig lesz könnyebb célpont egy elfnél

Javítsatok ki, ha tévedek
Reply With Quote