Thread: Windows XP SP3
View Single Post
Old 02-18-2009, 10:05
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ha szerinted az XP nem jó, akkor miért azt használod?
Mert mi mást használhatna az egyszerű felhasználó, mint vindózt? Ha nem csak netezésre meg programozásra, meg magasabb szintű felhasználói programok vezérlésére használod a géped, akkor a vindóz a legegyszerűbb megoldás.
Mert a vindózt támogatják a gyártók, a játékprogramok vindózra vannak optimalizálva, mert elképesztően sok fejlesztés, meg kiegészítés, meg modul, meg patch, meg stb készül vindóz platformra, ami más platformra nem.

Gondolom ezért használnak sokan vindózt.
Amíg egy linuxos programot vadászni kell, addig ugyanaz a fajta program 20 féle változatban megjelenik vindózra.
Hogy csak mást ne említsek, van egy rakás játék, ami nem fut linuxon. Tehát ha valaki többnyire játszásra használja a gépét, rá van erőszakosan kényszerítve a vindózra, mert anélkül nem tudna játszani...

De hogy ne legyen off: ha már vindóz, akkor sp3. Én nagyon meg vagyok elégedve eddig az SP3-mal, még egyszer sem fagyott le a gépem, amióta fent van az új rendszer.
(Igaz, vadiúj merevlemezre, igen erős gépre telepítettem eredeti vindows XP-t, és azt turbóztam meg SP3-mal... szóval fogalmam sincs, hogy régi konfigurációkon mit produkál az sp3, mert 500 gigás sata2-es vinyón, 4 giga memóriával, 6400 mhz dual magos procival tökéletesen, és gyorsan fut! és hangsúlyozom, eredeti vindóz, tehát nem buherált, ami azért fontos, mert pl az a buher verzió amit utoljára próbáltam, nem kezelte a hangkártyámat jól, sűrűn kifagyott memóriahibával, és néha kifagyott videókártya hibával. Ezek a jelenségek megszűntek, tehát nem a hardveremmel volt a gond.)

Szóval eddig nekem tetszik az SP3, kez operációs rendszer pofája lenni a dolognak.

Kár, hogy pont msot hagyják abba az XP fejlesztését, lehet, hogy az SP4 vagy SP5-tel szuper lenne, és nem csak stabilnak volna mondható, hanem az is lenne!! Szóval én sajnálom, hogy abbahagyják, és új projektet indítottak Vienna, 7, vagy X néven, mindegy... (Bár most már egészen biztos, hogy a windows7 marad meg névnek, bár nekem pont ez tetszett a legkevésbé.. ez persze csak szubjektív dolog.)
Reply With Quote