View Single Post
Old 02-17-2009, 16:10
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csakhogy az a megesik kategoria eleg, ha egyszer megtortenik, es fedezi az egesz szinten keresztuli plusz kopasod... Erted?
Ezt itt lekezelőnek érzem; egyrészt, másrészt meg amikor ilyen zsíros falathoz érkezik a reményteli tolvaj, akkor 1 db lopás után látja h mi a helyzet. Ahogy azt fentebb írtam.
20k helyett 5k teki esetén ez 1500 tekercs veszteség.

Quote:
Mindegy vegulis, hallott ket velemenyt, es majd annyit tart benn, amennyit gondol.
(Bar a beirasodban azt a 4-5k-t eleve nem ertettem, amikor pl lakashelyzethez ugye 7700 korul kell eleve...)
A 4-5k előtti kitétel a _legalább_ volt és azért kb ennyi, mert sztm ennek a duplájánál többet elvétve tartanak csak a tekizhetők. Szerepelt a mondatban még a legfeljebb is egy másik mennyiségre, mondom ezt arra az esetre ha az merül fel hogy nem is hódítózok.

Quote:
Szoval meg szerintem a Te maximumod is edeskeves, de az az, ami kotelezo. (hogy a max szazalekok meglegyenek)
Mi van az Én maximumommal? Az 50% és köszöni szépen jól van.

Summa summarum sztm a 20k teki általában sok, néha meg még kevés is. Sose tudni persze hogy épp melyik fajtából lesz kevés.
De gyorsan mozgósítható tartaléknak jó lehet, akkor, ha vkinek kb 110k teki szükséges erre a célra.

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
pl a tolvajokra érzékeny fajoknál illendő laki/hadi tekiből legalább annyit bent tartani,hogy 1tekizéssel se menjen le a max alá, a tolisoknál megintcsak több szokott bent lenni...
Csak egy szóra: egy ork vagy elf mondjuk 15k haditekit tart hogy egy tekizéssel se menjen 40% alá? Vagy az 1 tekizés az nem a teljes sorozatot jelenti csak egyet? Miért?

Last edited by Princ; 02-17-2009 at 16:13..
Reply With Quote