Azon gondolkozom, hogy egy ilyen ori mikor lehet haszno, illetve mik az előnyei és a hátrányai...
MF-ként szerintem jó lehet (bár félelf tolisként nem ajánlanám a mf műfajt), hisz ott az a lényeg, hogy ne gömbözzenek meg, mert utána megy is a sereg feléd :P
Szöviben akkor lehet hasznos, ha nincs egy külön varis (hisz akkor értelmetlen egy ilyen ország), mert akkor emellé jöhet 3 full hadis ori és akkor lehet nyomulni..., csak akkor van gond, ha komolyabb szöviháborúba kerültök..., hisz ott előbb-utóbb betámadnak majd téged is (valszeg) és akkor lesz aztán ne mulass :P, mert még segítséget sem tudsz hívni a többi tagtól..., szóval csak a szabi, vagy a komoly bontás marad!
Egy ilyen országnál mindenképp kell, hogy gyűjts, nagyon sok tartalékot, illetve, hogy tapasztaltabb legyél és jól forgasd a a dolgokat a piacon..., hisz, ha mondjuk katiban tartod a tartalékod (a pénzed), akkor meg lehet oldani, hogy egy "gyors" átépítéssel egy szöviháború esetén is csak annyi kárt okozzon számodra, ami miatt megéri fenntartani egy ilyen országot.
(azonnali átépülés és felvásárolni magad íjászokkal, majd hívni a szöviktől a segítséget..., márha addig még életképes marad az országod)
Szerintem mindenképp így éri meg, a szabi csak a legvégső esetben, hisz azzal nem sokat segítessz a szövidnek :P
Szal összefoglalva (szerintem):
MF-ként egy ilyen ori (bár eléggé kamikaze) megéri bevállalni.
Szöviként bonyolultabb a helyzet, de amennyiben elég tartalékot vagy képes gyűjteni és aktív (nagyon fontos!!!) szövetségben játszol, akkor megéri, melletted 3 hadissal :P
(most fogom tesztelni a hasonló felépítésű orimat, 5-ös szinten..., szal majd írok 1-2 tapasztalatot miután kipróbáltam :P)
Ellenvetések, egyetértések jöhetnek :P
|