Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 02-14-2009, 08:17
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Szerintem teljesen érthető az,ha a cigányokkal szembeni előítéletek,érzelmek vagy tettek egy ilyen történés után megerősödtek.

Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént.

Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub?

Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..

Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Sponsored Links