View Single Post
Old 02-12-2009, 20:49
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Gyarapodott az otthoni állatállomány. Már két hete, csak eddig nem láttam a "jószágot". Egy gyönyörű 7 hónapos rövid szőrű magyar vizsla az új jövevény!
Szerintem tökéletes. Olvasgattam, hogy hogyan kell kinéznie egy vizslának amit versenyre visznek, és szinte minden kritériumnak megfelel.
Képet is fogok felrakni, ha végre sikerül csinálni egy értelmeset! Elég sokat mozog, így nehéz elkapni.
A volt tulajdonosa panelban akarta tartani, de csak ült az ablak előtt egész nap, és kifelé nézett. Sajnálták. Jó nagy kertünk és udvarunk van, rögtön ránk gondoltak. Nagyon helyesen! Remekül érzi magát, szinte meg sem áll, nagyon barátságos, játékos, és értelmes. Mintha értené, hogy mit beszélünk, olyan értelmes tekintettel figyel minket. Már a 3. itt töltött napján vadászott, és azóta is rendesen ritkítja a vadgalambokat a környékről. Úgy látszik, hogy remek érzéke van hozzá, valószínűleg az egyik vadász ismerősünk el fogja vinni vadászni, hogy tanuljon, vagyis én nagyon szeretném, ha így lenne.

Aki kutyát szeretne a közeljövőben, de még nem tudja, hogy milyet, annak meleg szívvel tudom ajánlani. Fegyelmezni is csak hangsúllyal kell csak, mindent megért elsőre, érzi, hogy mit akar a gazdája. Ha valaki ilyen kutyát szeretne, szerintem tökéletesen meg lesz vele elégedve!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote