View Single Post
Old 05-20-2006, 15:35
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg
3 körönként elég volt????Nem mondod?Mivel bevertek benneteket ez nem volt valami nyerő taktika ,de itt megjegyzem hogy engem akkor is csak az érdekel hogy ha valaki megtámad akkor visszatudjak támadni mert ugye nem elég ha hogy bont az ellenfél még a piacot is felvásárolja hogy esélyed se legyen védeni ,támadni ebben a rendszerben meg pláne, nem érzed hogy ez kissé nonszensz?Ja és a hajnal öt az egész emberi idő lévén olyankor már elég sokan kellnek
de igen elég volt.
ha hajnal 2.01-kor ránénztél a pontlistára és nem volt klán 2 körre, akkor legahamarabb 3 kor tudott odaállni, 4 kor indulni és 5 re ért oda.
azaz, ha feklkeltél 4,50-kor és néztél egy távolt, akkor volt még 10 perced, íjjat venni, vagy felrakni a tornyokat, hogy menjenek.
azaz ha nem is teljes 3 óra, de 2.50 percig nem kellet belépni senkinek és mégse vertek be.
a klánpontlista manuális frissítésével ez az idő 1 órára csökken.

jah, hogy minkt bevertek? igen nem volt meg a 3 óránkénti belépés se., van ez így

dehogynem én érzem, hogy a támadáshoz kiküldendő sereg nagysága eleve nonszensz. és megértem, hogy a támadott fél szeretne viszamenni, de amíg full ki kell támadni, addig az lenne nonszensz ha egy támadásban csak a védő klánnak van esélye szarrá ütni a támadót. ki a fene fog így támadni?