én is írok, mert néhány hete még hv-ztem én is.
törpével a drágakő drágulása után csak az a kérdés, milyen személyiséggel legyünk. jó a tábornok, mert az elején (a 6. körben) több sereget ki tudsz küldeni, a gazdálkodó, harcos, túlélő (emberlopásnál sokat számít az a -30%)... viszont ha az első helyre hajtassz, a vándor a legjobb.
eddig egyértelműen a törpék voltak óriási előnyben. most meg ott van az ork, félelf és a gnóm is. az orknál nem kell aggódni a morál miatt, a gnóm ütős, ha megvannak a tekijeid, amit most már nem is olyan nehéz elérni... a félelffel nagyon lehet szivatni a többieket. 2-3 hete 1 félelf végigalázta a top10-et.

valószínű, első is lehetett volna... ha félelffel vagy, csak az aktuális elsőt kell szivatni, majd az utolsó pillanatokban fel lehet törni.
a törpe uralma megmaradt, de szvsz jelentősen csökkent... a 2000-es drágakő miatt meg sok pénze van mindenkinek... a VIP hv-ben állandóan kell lesni a piacot, mert a HT-k ki szoktak tenni néha-néha ezt s azt.

nem a pénz számít, hanem a gyorsaság. szerintem nincs az a hv-ző, aki nem adna 10 millát 200 alapkatonáért. nagyon sokat számíthat.