Thread: dvd,mozi filmek
View Single Post
Old 02-02-2009, 04:06
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

A következő filmeket néztem az elmúlt napokban:

Next : Bár az alakításokkal nem vagyok kibékülve,de az alaptörténet nagyon megfogott. A film egy férfiról szól,aki látja a saját jövőjét,de csak két perccel előre. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) el akarja fogni,hogy a nemzet szolgálatába állítva segítségükre legyen egy orosz nukleáris elhárításában,megelőzésében. A filmből nem maradhat ki a kötelező szerelmi szál.. A vége számomra észbontó,dühöngtem,mikor először a képembe vágták,aztán vigyorogtam. Ajánlom mindenkinek.

A Szállító 3 : A film maga tetszett,egyszer nézős akciófilm. A Szállító alapfonal maga jó,csak nem értem miért kell manapság minden filmet,aminek sikere van,trilógiában megrendezni .. Ugyanarról szól,mint a többi is.. Frank Martin-t,bár vonakodott egy kicsit,megbízzák egy fontos munkával,amit ha nem csinál meg,az életével fizet. Örök és elhíresült szabályai közül út közben egyre többet szeg meg,majd a fonalakat kibogozva megmenti a leányt és a világot.

Wallace és Gromit és az Elvetemült Veteménylény : Mindig is imádtam ezt a két dinkát,ez most sincs másképp. A történet bár kiszámítható és sablonos,a gyerekek nagyon élvezhetik

Kegyenc Fegyenc : Így tudnám jellemezni a látottakat. A dúsgazdag szélhámost 3-5 évre bevarrják az egyik legszigorúbb börtönbe az Államokban. Mielőtt bevonulna,a vesztegetésnek köszönhetően kap fél évet,hogy elrendezze ügyes-bajos dolgait. Érdeklődni kezd,hogy mire is számíthat,de amit hall,nagyon nem tetszik neki. Egy börtönviselt vén buzi elmondja neki,hogy benn az olyan kisembereket,mint Ő folyamatosan megerőszakolják. Kitűzi maga elé,hogy "megerőszakolhatatlanná" fejleszti magát fél év alatt. Mestere megtanítja mindenre,amit tud,s a börtönben Ő lesz a király. Ilyenkor jön a cselszövő börtönigazgató,akinek a főhős keresztbe tesz,majd győz a jó.
Ajánlom mindenkinek!!

Underworld 3 - A vérfarkasok lázadása :A trilógia harmadik része nagyon el lett találva,az eddigi fehér foltok eltűnnek és megtudunk mindent a vérfarkasok és a vámpírok közt dúló ősi háborúról. Érdemes megnézni,mindenkinek nagyon ajánlom!

És a többi:
Fűrész 5
Long Khong

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote