Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 01-30-2009, 00:12
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Sziasztok!

Végigolvastam az egész hullás szösszenetet és én is a dupla hadibónt, vagy a +10% férőhelyet javaslom!

A hullák harmatgyengék a jelenlegi bónok mellett, hiába pakolja tele magát barakkokkal. Jelenleg is 2 hullával játszom!
Az vitathatatlanul nagy érvágás az ellenséges szövetségeknek, amikor látják, hogy tart feléjük egy kb 25k fős elit sereg amit nem hulla visz és vissza sem nagyon mernek ilyenkor támadni, mert akkor a hullákat a pofájukba röhögve kiküldöm ki rájuk tudva azt, hogy nem merik visszakísérni őket, de! ha leszakadnak tőlem hű betegség hordozó társaim,mert mégis van egy ori, akit nem izgat a betegség, pl egy ember toli, akkor az röhögve kinyírja a hullát, mert nem csak, hogy leföldeli, az emberhiányát is lazán pótolja, ráadásul belőle és ekkor már kutya nehéz dolguk van visszakapaszkodni 2 körön belülre!
És ez egy szövetség....

Az MF-ről még szó sincs!

Hy!

Szerintem a férőhely-növekedés semmit sem ér!

Ahhoz, hogy ütőképesebb legyen támadóerő kell, ezért a dupla bónt támogattam!

Jelenleg is 2 hullával játszom.

Az nagyon jó, hogy a seregeiket maradéktalanul elkérhetem mind támadásba, mind védekezésbe és pofátlan módon kiröhöghetem az ellent, mert tudom, hogy úgy sem vállalja be az üres hulla beütését a betegség miatt!

Mindezek mellett viszont ha mégis akad egy ország, példaként ember toli, az rendesen leamortizálhat, mert nem elég, hogy leföldeli szegény süket, vak,és leprától bűzlő bajtársam, még az emberhiányát is belőle pótolja! Na ez a vérlázító!

Ha pedig leföldelődött és katonai segítséh híján magára maradt, a jelenlegi bónusz támogatással vért köpve jut újra 2 körön belülre mellém!

Last edited by Ati; 01-30-2009 at 12:49.. Reason: egyszer elég
Reply With Quote