Thread: JKSZ gyanú?
View Single Post
Old 01-29-2009, 20:10
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by pompas View Post
Először is üdvözlöm a fórumozókat már régi olvasó vagyok de még nem írtam erre a fórumra és remélem most jó helyre írok ennél a témánál.

A történetem az lenne,van egy törpe akit a szővim rendszeresen lopkod és ez több 100 milla bevételt jelent nekünk.Értelemszerűen ha leütik mellőlünk akkor ettől a bevételtől elesünk.Na most egy másik szövi háborút indított ellenük és el is fog bánni velük.... kivéve ha a mi szövink leüti őket,mert akkor a közelünkben marad a törpe és lopkodjuk tovább,hiszen 1 ideig nem lesz ki leüsse mellőlünk.
Na most ugye ez így elég JKSZ gyanús pedig azon kívűl,hogy saját érdekünkben is nyomon követjük,megfigyeljük a törpe szövijének lépéseit semmit nem tudunk róluk ők meg csak tűrik a lopkodásainkat miután régebben 2x elbántunk velük.
Kérdésem az lenne ha feljelentenek JKSZ-ért egyáltalán lesz-e lehetőség bizonyítanunk az ellenkezőjét,hogy csupán gazdasági érdekek fűztek ahoz,hogy leüssük a konkurens szővit és ez taktika nem JKSZ vagy nézzük tétlenül ahogy megszabadítanak minket a több 100 millás forrásunktól mikor seregünk könnyedén ütné le a konkurens szövetséget.
Az esetünk ellen példa lehet több JKSZ gyanús esetre is amikor vki azért véd egy másik orit mert pénz forrást lát benne nem pedig azért mert ismeri.

Előre is köszönöm a vélemenyeiteket....
Szerintem ez nem JKSZ, tehát nincs mitől félnetek. Ha feljelentenek, akkor aligha lesz mód arra, hogy bizonyítsátok az igazatokat. Ez nem bíróság, hanem egy játék.
Az eseményekből egyébként elég világosan látszik, hogy mindkét szövivel ellenséges viszonyban vagytok, hiszen az egyiket lopkodjátok, a másikat pedig leütitek.
Ha bárminemű összebeszélés van köztetek és a lopott játékos között, akkor az JKSZ, de aligha bizonyítható. Ha a JKSZ nem egyértelmű, akkor aligha lesz szankciója.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote