Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 01-29-2009, 03:01
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Phoenix View Post
Na akkor a folytatás
A rendőrség nem tud mit tenni, mert elfelejtettem felírni a rendszámot. (oké...tudom, hülye voltam)
Plusz múlt hét kedd óta a szervíz még csak hozzá sem kezdett, mert a biztosító még nem küldte ki a kár felmérő emberét. Plusz a szervíz azt is mondta, hogy lehet a biztosító gazdasági totálkárra akarja venni. Most itt vagyok kocsi nélkül, hiába fizettem a biztosítást...jobb lett volna ha nem is kötöm meg
Szia,

A lényeg, hogy hívd föl a biztosítót, kérd ki a kárszakértő elérhetőségét és egyeztess vele. Kárfelmérés után, kérd el tőle (E-mail, fax) a kárszámítást. Majd vidd olyan szervizbe ahol meg is csinálják annyiból, amennyit a biztosító fizetne megegyezésre. Ez fontos, mert egy szakszerviz könnyen lehúzhat még pár 10k-val. (pld lökhárító forrasztható műanyagosnál 5k-ért, fényezése 15-20k. fontos, hogy a biztosítónak megszabott rezsióradíja van, erre külön kell figyelni, mert lehet nem jön ki a pénzből, amit a biztosító adni "szeretne" . Feltételezem Casco-ról van szó.Milyen és mennyi idős autóról? A rendőrségi ügyintézésnél érdemes rákérdezni, hogy nincs-e térfigyelő kamera az adott közlekedési ponton, amennyiben van, azon lehet látszani fog a másik autó rendszáma.
Reply With Quote