View Single Post
Old 05-19-2006, 14:20
Mike zoostorm
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Megvan már több mint egy hete, nem bírtam kivárni amíg idehaza a boltokba ér :P
De amint kapható, megveszem.
Mint írtam, játékmenetben nagyon visszamentek a 3. részhez.

Egységek szépen animáltak, kamera mindenhol zoomolható forgatható és dönthető (térképen bóklászás, várban való ténykedés és csatatér), csata közben action camera nézet (ez sokat dob a hangulaton).
A hős csata közben úgy van jelen mint a 3. részben, kiegészítve azzal, hogy ha nem varázsol, akkor helyette támadhat egy nem túl erőset. Nem ütnek neki vissza, nem is tud meghalni, de varázslatok vagy mana hiányában ez is jobb mint a tétlenség
Olyan sok artifactot sem tud már használni, jól meg kell gondolni, miket akarunk ráaggatni.
Az egységek sok új képességet kaptak, sokkal többet lehet taktikázni csata közben, több a lehetőség.
Mondjuk van ami annyira nem hasznos :P
Pl: a lovagoknál champion helyett paladin lett az upgrade-elt lovas neve, így kapott egy kézrátétellel való gyógyítás képességet a régi bónuszai mellé. De ha egyszer rákerül a sor, én inkább ütök vele, mint hogy orvosost játszak, mert mindent visz

Sir a szivem de nagyon... meg anno a Heroes 2 on nottem fel... Ugyhogy ezert is fogom megvenni a deluxe kiadast, mert lesz benne terkep meg miegyeben kivul Full Heroes 2... ha mar az ottel nem tok jatszni... aztan majd kesobb ha meglesz az uj gep , akkor majd nyomom az 5. reszt...
Reply With Quote