Quote:
Originally Posted by Zeeboy
De h összefoglaljam: vallom hogyha van piac akkor lassan fordul a helyzet és a törpe nem egy kényszerű döntés lesz Arénában  Nem mellesleg az olyanok akiknek van kedvenc fajuk  még szívesebben mennek arénába hisz tudnak érvényesülni azzal(!!) Vagyis tágulna azok köre akik Arénáznak
Szóval hátránya semmiképp sincs sztem max előnye.
|
Azért én tudok mondani:
Ha az arénán sokan vannak akkor azért "dicsőség" nyerni. A dicsőségért meg van ok csalni. A csalás meg piacon eléggé megoldható
De ebbe a témába javaslat megvalósulni tuti nem fog. Nyiss egy külön témát ennek a dolognak ha úgy érzed.
Gyakorlatilag én pl nem tartom olyan fontosnak ott a piacot. De ha több arénázó lenne nyersipiaccal hát akkor szerintem senkit nem zavarna a piac. (de én nemhiszem ,hogy valaki azért ne arénázzon ,mert nincs piac)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|