Thread: Aréna
View Single Post
Old 01-22-2009, 03:36
Zeeboy Zeeboy is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 85%
Smile

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Tegyük fel elindulok törpével, és van nyersanyagpiac:

Mondtam, ha abból indulunk ki hogy törpével vagy akkor tényleg kevés(nem nulla csak kevés!!) értelme van a dolognak. Valahogy ezt a pontot vagy én nem tudom rendesen megvilágítani vagy annyira megszoktad a törpit h nehéz másban gondolkozni)
De rendben, vegyük a törpe szemszögéből! Átépítkezésnél, átképzésnél stb sztem bele se gondoltál h most egyszerűen csak megvárod h legyen elég nyersi és fokozatósan teszed meg. Míg piacnál ha van elég pénzed(pl egy törpe összegyüjtötte) akkor sok pénzért veszel rengeteg fegyót és átképzel(pl ha valami miatt már nem kell annyi védelem és támadó sereget képeznél... )
Hisz ami egy lentebb lévőnek felesleg az a fentebb lévőnek a stratégiai átalakulásához szükséges nyersi,fegyó.
Az Aréna, hossza miatt azért hasonló mint a rendes játék csak kicsiben.
Vagyis ha ha van piac akkor mindig lesz aki el akar adni és mindig lesz aki venni akar. Persze olyan áron ami miatt a pénz gyűjtése bizony fontos lehet

És ha van piac mindig megéri majd pénzt gyűjteni hisz nem tudhatod mikor lesz rá szükséged
Még kiegészítve két esettel:
- most a nyersi dolog miatt nem érdemes olyan orival lenné ami brutálul le tudja rengetni a törpit amig annak már nem lesz elég nyersije visszaépítkezni Törpék meg egymás közt nem sok vizet zavarnak ilyen ügyben... Ellenben egy élen elhúzó törpét igazán csak variban lehet legyőzni... Egy jó varis annyi vihart és szárazat rakhat egy törpire h szegény sose jön ki belőle. De most nem lehet(vagy nagyon kemény tervezgetés és szenvedés) eredménye h más fajjal érvényesülj!

De h összefoglaljam: vallom hogyha van piac akkor lassan fordul a helyzet és a törpe nem egy kényszerű döntés lesz Arénában Nem mellesleg az olyanok akiknek van kedvenc fajuk még szívesebben mennek arénába hisz tudnak érvényesülni azzal(!!) Vagyis tágulna azok köre akik Arénáznak
Szóval hátránya semmiképp sincs sztem max előnye.
Reply With Quote
Sponsored Links