Thread: Aréna
View Single Post
Old 01-21-2009, 22:52
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Zeeboy View Post
Vityu:
- Ha abból indulsz ki h mindenki játszon törppel akkor végülis elfogadható... Csakhogy ha azt is látod h azért van ennyi törpe mert nincs piac akkor sztem máris más a megvilágítás...
- Ha a rendes játékban sem lenne piac egy idő után természetes lenne h minek piac mikor törpével anélkül is jól el lehet játszani...
- Hátrány semmiképp nem lenne ha van nyersipiac(tekipiac)! Max előnye lehet. És h nem lesznek hatalmas kereskedések? Végülis nem is ez a cél sztem. Hanem h a törpén kívül mással is lehessen játszani(némileg könnyebben!!! Szóval sztem hátránya nincs, legfeljebb nincs egetrengető előnye))
Tegyük fel elindulok törpével, és van nyersanyagpiac:

Van 3 drágakőbányám, ami tekercsek nélkül napi 1.000.000 aranyat hoz be nekem, az első napokban legyen csak 900.000. Védelem alatt már 3 millát kerestem a drágakövön. És elköltöm...mire is? Seregképzésre? Zsoldra? Építkezésre? Pénzosztásra? Jó ha a fele elmegy ezekre. Az első 10 napban is plusz 5millában jövök ki, sőt a lopást nem számolom bele, pedig az is mindig akad. Aztán elkezdek termelni nyerst a többi arénásnak. De várj csak! Miért is? Hogy nekik elfogyjon a pénzük, nekem marhasok legyen és elkezdjen mindenki engem fosztogatni? Csak leviszem a morálom, és visszaadom a pénzt annak, akinek ezzel segítettem, hogy kiépüljön...
Nem látom a pozitívumot... Ameddig nincs olyan hely, ahol el tudom értelmes dolgokra költeni a pénzem, amit a nyersanyag eladásából keresek, addig inkább hagyom, hogy túlcsorogjon a raktáram... Ha sok bányát tartok magamat gyengítem, a kirakott nyersből az ellenfeleket erősítem...Hát inkább csorogjon el a nyers!

Amúgy meg a körtávok összehúzása sokkal nagyobb sikert kínál a szövetségben játszóknak. Ott kell legyen egy törpe, a többi lehet bármi, karavánon mehet a nyers...

Mondjuk ez csak az én álláspontom...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote