Vityu:
- Ha abból indulsz ki h mindenki játszon törppel akkor végülis elfogadható... Csakhogy ha azt is látod h azért van ennyi törpe mert nincs piac akkor sztem máris más a megvilágítás...
- Ha a rendes játékban sem lenne piac egy idő után természetes lenne h minek piac mikor törpével anélkül is jól el lehet játszani...
- Hátrány semmiképp nem lenne ha van nyersipiac(tekipiac)! Max előnye lehet. És h nem lesznek hatalmas kereskedések? Végülis nem is ez a cél sztem. Hanem h a törpén kívül mással is lehessen játszani(némileg könnyebben!!! Szóval sztem hátránya nincs, legfeljebb nincs egetrengető előnye

))
Atti, Harcosok: Sztem érthető a furcsálkodás. Hisz eddig volt egy szokás: aki vétkezett(JKSZ) annak az oriját átrakták anarhba de befejezhette az Arénát! Ha a szabály eddig (szokás alapján) megengedőbb volt akkor a keményebb értelmezés kicsit elbizonytalanító.
A szabály egy dolog... de az számít mire, hogyan alkalmazzák. És én is ez utóbbit figyelem(nagyrészt sztem mindenki) és tartom mérvadónak! Véleményem szerint is jelezni kellett volna valahogy ha keményebben lesz értelmezve a szabály.
Hex: én értettem harcos kijelentését az anarhos csalásról

)) Bár tényleg félre lehetett érteni

) Ha akartad...

))