Thread: Aréna
View Single Post
Old 01-21-2009, 18:41
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Először is: Fegya lehet igazad van de engem pl érdekelnének az ilyen alap változások is. Ha nem is óriási betűvel mindenhol de valahol olvashatóak lehetnének az érdeklődök számára.
Mert pl az első embert akit kiszednek az arénából,mert anarba került az eléggé szemét dolog vele szembe.Nem hiszem,hogy botond lett volna az első de attól még az elsővel szemétség volt ,mert ő erről nem is tudhatott.

Vityu: gyakorlatilag mindig lehet mit csinálni a pénzzel ha vna piac
Vegyük példának a hv-t ott is használható. Amikor sok van valamiből eladom amikor sok kell valamiből veszek.
Ettől függetlenül nem igazán kell piac

Aréna téma miatt feltennék pár kérdést ami számomra még most sem tiszta:
1.Ha én részt veszek az arénában és közben saját akaratomból anarba "lépek" át akkor is kiesek az arénából?(tehát csalni nem csaltam de anarba vagyok,viszont a normából jelentkeztem)

1.1(ez csak akkor lényes ha az elsőre olyan a válasz)
Gyakorlatilag ugye anarban lehet csalni, és szerintem anarból arénázni is lehet bizonyos körülmények között. Ha arénában csalok akkor azért is anar jár. De az anarossal mit tesznek ? Még egy anar?
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote