View Single Post
Old 05-19-2006, 10:55
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Én is az AMD-s konfigot ajánlanám inkább, főleg ha játékra akarod használni. Ahogy azt már mások is megírták, azért használ az AMD olyan + jelzéseket, mert az a teljesítményt mutatja és nem az órajelet, így kisebb fogyasztás és melegedés mellett éri el ugyanazt a teljesítményt mind az INTEL.
Alig 1 hónapja váltottam én is kényszerből gépet és bár nem dual-os prcoit pakoltam bele, "csak" egy Athlon 64-est, de nagyon bejött....
Amúgy tényleg az elmúlt évek alatt fokozatosan ledolgozta a régi hibákból eredő hátrányáait az AMD és asztali gépekbe most már tényleg jobbak, de laptop-ban az Intel még mindig vezet...

A videókártyáknál egyetlen dologra figyelj oda, mégpedig arra, hogy bár az AtI-nak a csúcskártyái technikai tudásban lehagyták az NVDIA kártyákat, de ahhoz, hogy működjenek rendesen a driver telepítése előtt fel kell tenni egy .net nevű microsoft-os progit is és csak utána lehet a driver-t felrakni (szívtam ezzel egy kicsit telepítés közben, mire rájöttem, hogy ez a gáz)...

Atis, a random restartokhoz én is másik táp kipróálását ajánlom... A régi gépemmel ez is volt többek között a baj és most egy 560-as táp van benne, bizti, ami ziher, de nem is volt vele gondom...
És születnek emberek.
Reply With Quote