View Single Post
Old 05-19-2006, 10:33
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy óra:10-kor elindult a támadó, és a védőnek volt 50 perce észrevenni.

Én arról beszélek, amikor ki volt centizve a támadás, és a támadó nem vette észre, hogy mennek felé, mert nem tudta észrevenni időben. Szerintem egész eddig erről beszéltünk, és nem arról, hogy hogy lehet a lehető legrosszabb módon támadni.
Atis, ez nem a legrosszabb támadás volt, hanem az általában kinéző támadás, mert arra nem nagyon volt példa, hogy valaki a támadását eleve abban az 1-2 másodpercben indítsa, mert túl nagy a kockázata, míg a védőnek csak ez az egyetlen esélye volt a visszatámadásra klánszinten!
Éppen azért, mert annak az esélye, hogy 1-2 másodperc alatt tudsz támadást indítani szemben, az kb 0,1%-vol... de ettől mégis megtörtént néha! Lásd Wandék vs Monróék... mi is csináltunk ilyet régebben klánszinten, sőt egyéniben a lentebbi szinteken volt már olyan, hogy így fogtunk ki támadást.

Egyébként ha nem veszik észre a támadást, akkor semmilyen rendszerben nem tudnak visszamenni a támadóra...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 05-19-2006 at 10:39..