View Single Post
Old 05-19-2006, 10:08
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
Talán ezért írtam oda, hogy nem 2, hanem 8 körre vagyok?
Te most direkt szórakozol?!
Atis, ezt se akarod megérteni...
Igen, az új rendszerből nagyobb távolságból is oda tudok ugrani egy klánhoz ütni, de a védő is tud ezután követni, míg ha amostani rendszer marad, akkor lebontok körváltás előtt és 1 körig legalább a leendő célpont mellett vagyok és (mivel én ugyibár hetek óta készülök a támadásra, ezért én fel is vagyok a támadásra készülve a védő meg nem, sőt ha éjjel csinálom jó eséjjel nem is lesznek bent), akkor ugyanúgy indítom a támadást, mint bármelyik 2 körös, csak ezután a többször leírtak alapján a védő semmit nem tud tenni, csak legfeljebb megpróbál előbb ő rám jönni (amni igen ritkán fordul elő)...
Ráadásul azt se veszed figyelembe, hogy valószínű 8 körre lévő klánok esetében akkora az orik mérete, vagy a létszáma közötti különbség, hogy ezzel a 8 körre lévő klán nem visz semmit mégha be is üt, akkor sem.

Quote:
Originally Posted by Ati
Te most csak szórakozol, ugye? EDDIG EZ ÍGY MŰKÖDÖTT, CSAK NEM VOLT 10 MP, HANEM 1-2 MP!!!

Atis, miért nem akarod megérteni amit írok???
Az eddigi 2 másodperc az kör közben volt és azzal lehetett menni egyből szembe! AZ MESSZE NEM UGYANAZ MINT A TE ÖTLETED!!!

De akkor leírom megint...

Amikor még volt 1-2 másodperc, akkor így nézett ki egy 2 körre indított támadás...

1. A támadó körváltás előtt indított és lefokozott/bontott
2. A körváltás megindult
3. A védő távolba nézett és látta mi jön
4. 1-2 másodperc alatt ha ügyes volt még szó szerint szembe tudott menni a támadóval
5. lezajlott a körváltás teljesen, mindenki beállt oda, ahova a pontja alapján kerülnie kellett.
6. Ekkor mindkét fél seregei 1 körre voltak egymástól és vagy beütötték végül a másikat, vagy nem

A 10 másodperces rendszerben:
1. A támadó körváltás előtt indít és lefokozo/bont
2. A körváltás megindul
3. Lezajlik a körváltás
4. Távolba les a védő és látja, hogy mennek rá
5. A védő is indít sereget a 10 másodpercen belül, mert most még biztosan 2 körre van az ellenfél.
6. Lezárul a pontlista rendezés is, mindenki a pontszámának megfelelő helyre kerül.
7. Az eredetileg támadó sereg 1 körre van, a védő seregei pedig 2 körre.

Ebből remélem már megérted, hogy miért NEM ugyanaz a két dolog és miért nem jó a 10 másodperc.
És születnek emberek.