View Single Post
Old 05-19-2006, 07:26
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand
ha már esélyegyenlőség.. hol van abban esélyegyenlőség, hogyha kitámadok, akkor bárki rám állhat és megtámadhat csak mert 1x csak befrissíti a pontlistát?? holott én lehet egy sűrübb mezőnyben ép kiszámolom, mi az a pont ahol nincs tőlem egy klán sem 2 körre miközben ki vagyok támadva.
Mindig van rá esély, hogy mikor te támadsz, akkor más is éppen játszik a pontjaival és miután észreveszi, hogy te is játszol a pontjaiddal, rád áll... ez a mostani rendszerben is előfordulhat (a jksz-es részét nem taglalom, ha az megtörténik, akkor ott a bejelentő, aztán ha az volt, lehet anarchba átküldeni a delikvenst)

Quote:
nincs itt minden játékos 24 órát? akkor adjunk nekik dinamikus pontlistát?? azaz ha elég volt eddig 3 körönként nézni egy távolt és ránézni a pontlistára, mostantól aki nem néz minden körben távolt, az ne csodálkozzon, hogyha a kör végén beveri egy klánsereg?
Egy kicsit megint önző módon gondolkodsz, mert csak az első pár klánnak van az a "kiváltsága", hogy elég 3 körönként távolba néznie, mert nincsenek klánban 2 körre a közelében, de a többi, több mint 100 klán esetében ugyanez nem igaz és azért ők is támadnak ám elég rendesen klánban és náluk kell a körönkénti távolba látás...

Quote:
tőlem legyen, a dinamikus ponlistát támogatom
Én is támogatom ezt is, ha meg lehet csinálni...
És születnek emberek.