Thread: Szmogriadó
View Single Post
Old 01-12-2009, 22:22
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nem egészen értem, mi köze ennek a szmogriadónak a gázügyekhez. 2 héttel ezelőtt ugyanilyen volt a szmogszint, de akkor még csak fontolhatták a szmogriadót - ekkor még volt rendesen gáz. De olyankor is rendszeresen előfordul hasonló mértékű szmog, amikor nincs fűtési szezon (pl. nyáron), és akkor nem lehet azt mondani hogy a tönkrement bácsik bakelittel fűtik a kis kunyhójukat, és emiatt fuldoklik kétmillió ember.

Szóval értem én hogy most ez a két slágertéma, de nem kellene összemosni őket.

Az ilyen paranoiás (bocs, Gee...) vélemények, hogy az egész szmogriadó azért van hogy egyesek elrejthessék a disznóságaikat, pedig értelmetlenek és nevetségesek. Hogy mást ne mondjak, ha így lenne, akkor az év 365 napjából 365 (szökőévekben +1) szmogriadóban telne

Számomra egyszerű a képlet: mindegy hogy kinek a hibájából, de a légszennyezettség meghaladt egy kritikus szintet, ezért meghirdették a szmogriadót és kész.

Nagyon sajnálom azokat az autófüggőket akik ettől kikészültek, de higgyék el nekem hogy néhány nap kényelmetlenség megéri hogy tisztább legyen a levegő. Értem én hogy az autó jó meg kényelmes, de az asztma meg az allergia (hogy a többi légúti betegségről ne beszéljek) viszont baromi rossz...
Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to laci For This Useful Post:
Sponsored Links