Thread: Szmogriadó
View Single Post
Old 01-12-2009, 19:50
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Az egész arról szól, hogy az emberek egymásra acsarkodjanak, miközben a háttérben mennek az oltári nagy szélhámosságok, mert amig másokkal foglalkozol, addig nem öket kémleled...

[...]

És hogy ez hogy jön a témához? Hát úgy, hogy ha nem lennének a fejeseink (és az EU fejesei) töketlenek, és nem kasszíroznának milliós (milliárdos?) kenőpénzeket az orosz gázlobbitól, akkor NEM lenne gázprobléma, és NEM lenne szmogriadó sem, mert semmit nem kéne korlátozni, és a Pistabácsi nem fűtene be otthon újságpapírral, faszénnel, olajjal, műanyagbögrével, és bakelitlemezzel.......!

És nem acsarogna egymásra újra a város, és a vidék........ Hát így jönnek össze a dolgok.
Ugyan csak nem kötöszködésnek, de:
Én sem szeretem se a politikát, se a politikusokat, se azt amit csinálnak, se semmit ezzel kapcsolatban, és nem is szoktam politizálni, de azért ne essünk a ló túloldalára. Bármennyire is nem így tűnik, valószínűleg jobban átlátják azt amit csinálnak, mint Te, vagy én vagy a KisPistike aki a bakelitlemezzel fűt és teljesen biztos vagyok benne, ha nem is találják meg mindig a legjobb megoldásokat, jobbakat találnak mint amit a legtöbben találnának...

Ez olyan mint a sakk...Van egy kezdő játékos, és egy haladó. A haladó a mostani politikusok. Nem találják meg szinte soha a legjobb lépést, de mindenképpen jobbat találnak egy amatőr játékos...

Persze, félre ne értsetek, senkit sem szeretnék leamatőrözni semmilyen téren, de azért gondoljunk már bele...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post: