Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Az egész arról szól, hogy az emberek egymásra acsarkodjanak, miközben a háttérben mennek az oltári nagy szélhámosságok, mert amig másokkal foglalkozol, addig nem öket kémleled...
[...]
És hogy ez hogy jön a témához? Hát úgy, hogy ha nem lennének a fejeseink (és az EU fejesei) töketlenek, és nem kasszíroznának milliós (milliárdos?) kenőpénzeket az orosz gázlobbitól, akkor NEM lenne gázprobléma, és NEM lenne szmogriadó sem, mert semmit nem kéne korlátozni, és a Pistabácsi nem fűtene be otthon újságpapírral, faszénnel, olajjal, műanyagbögrével, és bakelitlemezzel.......!
És nem acsarogna egymásra újra a város, és a vidék........ Hát így jönnek össze a dolgok.
|
Ugyan csak nem kötöszködésnek, de:
Én sem szeretem se a politikát, se a politikusokat, se azt amit csinálnak, se semmit ezzel kapcsolatban, és nem is szoktam politizálni, de azért ne essünk a ló túloldalára. Bármennyire is nem így tűnik, valószínűleg jobban átlátják azt amit csinálnak, mint Te, vagy én vagy a KisPistike aki a bakelitlemezzel fűt és teljesen biztos vagyok benne, ha nem is találják meg mindig a legjobb megoldásokat, jobbakat találnak mint amit a legtöbben találnának...
Ez olyan mint a sakk...Van egy kezdő játékos, és egy haladó. A haladó a mostani politikusok. Nem találják meg szinte soha a legjobb lépést, de mindenképpen jobbat találnak egy amatőr játékos...
Persze, félre ne értsetek, senkit sem szeretnék leamatőrözni semmilyen téren, de azért gondoljunk már bele...